تاریخچه خانه عمران شریف
«مركز آموزش مهندسين خانه عمران شريف» در دهم مهر ماه سال 1377 تاسیس گردید و در زمینه آموزش کاربردی و ارتقاء سطح دانش فنی در رشتههای مرتبط با مهندسی ساختمان شامل عمران، معماری، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، مدیریت پروژه و ساخت، نقشهبرداری و ... فعالیت مینماید.
مرکز با این باور که ارتقاء علمی و سطح دانش دستاندرکاران صنعت ساختمان کشور در همه سطوح اعم از مدیران ارشد، مدیران کارگاهی، مهندسان، تکنسینهای فنی، استادکاران و حتی کارگران ساده میتواند تاثیر به سزایی در افزایش کیفیت اجرایی پروژهها و حفظ سرمایههای ملی و توسعه پایدار داشته باشد، راهاندازی شده است.
با توجه به حمایت مدیران، همکاری اساتید فرهیخته و استقبال جامعه مهندسی کشور، مجموعه در سالهای متمادی فعالیت به موفقیتهای ارزشمندی دست یافته است.
با توجه به عدم دسترسی همه علاقمندان به دورههای آموزشی حضوری در اقصی نقاط کشور، این مرکز در زمینه آموزش از راه دور (دورههای مجازی) و انتشار کتابهای تخصصی و کاربردی نیز فعالیت دارد که تا کنون 10 عنوان کتاب تالیف و منتشر شده است و اغلب آنها مورد توجه جامعه دانشگاهی و مهندسی کشور قرار گرفته و برخی از آنها به عنوان کتاب درسی هم معرفی شدهاند.
همچنین مرکز موفق به اخذ مجوز انتشار «فصلنامه علمی و تخصصی خانه عمران» از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1389 گردید. مجوز فصلنامه به صورت دو زبانه (فارسی و انگلیسی) بوده و حوزه انتشار آن کشوری میباشد.
اهم فعالیتهای خانه عمران شریف
- آموزش نرم افزارهای مهندسی با رویکرد مهارت محور (ویژه ورود به بازار کار)
- دورههای آمادگی آزمون ورود به حرفه نظام مهندسی (پایه 3)
- دورههای آمادگی آزمون کارشناسی رسمی
- دورههای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری
- انتشار کتابهای تخصصی و کاربردی
- انتشار فصلنامه خانه عمران
این مرکز از کلیه فعالیتهای علمی و آموزشی در حوزه مهندسی ساختمان و ایجاد مراکز مشابه در سطح کشور حمایت میکند و آمادگی خود را برای هر گونه همکاری و فعالیت مشترک با اساتید فرهیخته، مهندسان مجرب، فارغالتحصیلان جوان، دانشجویان عزیز و صاحبان ایدههای نوین (استارتاپ) اعلام میدارد.